0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Възглавница – Kobitex -Патешки перца и пух

70 лв.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

  • Текстил: 100% перкал памук
  • Пълнеж: 10%  бял европейски патешки пух, 90% меки патешки перца
  • Тегло на пълнеж: 800gr, 1000gr, 1200gr
  • Размер: 50x70cm
  • Детайли: Цялостно обточена със сив паспел и фини шевове, подсигуряващи качеството на продукта за години напред.
  • Дълготрайна употреба: Една възглавница от пух и перца може да бъде използвана средно 10 години. Трайността на синтетичните възглавници е едва до 3 години!
Код: Няма Категория:

Описание

Възглавница „Kobitex“ с натурален пълнеж от патешки пух и перца.

В днешно време на пазара , може да се намерят много и най-разнообразни пухени възглавници.  Има много съществени разлики и особености при производството на една такава възглавница.  При по- бюджетните възглавници много от специфичните изисквания не се спазват , прави се компромис с качеството и вътрешният състав е под сериозно съмнение спрямо това което съдържа и написаното на етикета. Истината е, че една висококачествена пухена възглавница изисква сериозна и прецизна производствена линия. Стриктно следене на целият процес и засилен ОТК контрол на крайният продукт са едни от важните фактори.  Редом с нашите белгийски партньори , можем да ви предложим един наистина качествен продукт.

Кой е един от най-важните фактори ?

Вероятно не всеки е чувал за определението „Мътност“ на материала. Този фактор определя  качеството на пречистване на пуха и перцата от органичен прах в продуктите.  Скалата за определяне започва от 0мм до 1000мм, като според европейските изисквания минимума за мътност е 350мм.

Качествените пречистени продукти варират от 550мм до 1000мм. Всички наши възглавници имат гарантирана мътност от 1000мм.  Продуктите ни имат сертификат EN12934, като това гарантира,  че пуха и перцата използвани при пълнежите са от патици и гъски отглеждани с хуманно отношение според европейската норма.

 

 

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Избор на три вида твърдост

Мека

тегло на пълнежа 800гр.

Средна

тегло на пълнежа 1000гр.

Твърда

тегло на пълнежа 1200гр.

Как да изберем правилната възглавница?

Това е може би един от най-често срещаните въпроси при обзавеждането на нашата спалня. Голямо значение има позицията в която спим, както и личните ни предпочитания. При всеки човек опората от възглавницата се усеща по различен начин. Това е тясно свързано с трите основни позиции на човешкото тяло , когато сме в хоризонтално положение. Избора на възглавницата е много важен , тъй като има пряко значение с това да поддържаме гърба и тялото в правилна позиция по време на сън. Ето къде намират приложение нашите три твърдости , спрямо предпочитанията.

Мека

Тази възглавница е подходяща за хора , които спят по корем. Това е един не малък процент в световен мащаб. Когато спим по корем меката възглавница , ще пасне най-добре  на главата тъй, като няма вероятност да я подвига прекомерно. Освен главата, врата Ви също , ще е добре обгърнат под подходящ ъгъл без да се получава неестествено извиване нагоре по гръбначният Ви стълб.
 

Средна

Тази твърдост е подходяща, за хора които спят по гръб. Възглавницата със средна опора ще Ви помогне да поддържате врата и гърба си в постоянна стабилна и комфортна позиция, перфектно напаснати с Вашия гръбнак.
 

Твърда

Възглавницата е подходяща за хора , които спят настрани. Идеята на този тип възглавница е да изравни нивата на ушите спрямо раменете. Това гарантира , правилна позиция на тялото осигуряваща ползотворен и спокоен сън.

 

Важно е да знаете!

Хипоелергенна защита

Всички наши възглавници са антиалергични. Плътно изтъканият памук действа, като бариера и предотвратява навлизането на прахови акари. Отлично почистените пух и пера, се измиват внимателно в съответствие с най-високите европейски норми. С нашия изключително чист пух ние Ви гарантираме безопасни нощи без алергии!

100% Перкал памук

За ушиването на калъфа на възглавница ни е използван 100% перкал памук с 91 нишки /см2. Този специален памук предпазва фините пухкави фибри да не напускат възглавницата Ви. По този начин се осигурява един пълноценен и чист сън.

Патешки пера и пух

Пухът и перата са естествен пълнеж с технически предимства, които не се срещат в почти никой друг материал. Пухът е изключително мек, дишащ и терморегулиращ, докато перата осигуряват естествена опора за главата и врата Ви. Тази комбинация прави възглавниците от натурален пух и пера най-добрият избор за качествен и пълноценен сън.

Сертифициран продукт

Тъй като за нас е приоритет Вашето здраве и безопасност, всички наши тъкани и пълнежи от пух и пера са сертифицирани съгласно разпоредбите на OEKO-TEX STANDARD 100

Поддръжка

Изпиране в перална машина на 40 градуса до 60 градуса, при режим нежно изпиране.

Изсушаване в сушилня на ниска температура

Да не се глади и третира с избелващи препарати!

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !