0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Двулицев матрак Kobitex – „Avangard Soft“

352 лв.885 лв.

Височина : 18см.

Гаранция : 5 години

Произход : България

 

Код: Няма Категория:

Търсите мек матрак, но каквото и да пробвате все ви се струва твърдо! Ние от Kobitex имаме решение на вашият проблем с матрака „Avangard Soft“. Ядрото е изработено от изцяло иновативна мека високоеластична пяна. Това е продукт с иновативни показатели, като те са насочени към по-добра еластичност, мекота и издръжливост във времето. Някои от клиентите ни го определят , като „облачно усещане“ – прецизната мекота, която са търсели винаги. Желателно е да се ползва върху подматрачна рамка за да няма осезаема промяна в усещането. Важно е да знаете,
че поставен върху твърда основа матрака има по – твърдо усещане. Тези показатели са на база средно телесно тегло около 80кг.

 


Калъфи

Основният калъф на Kobitex „Avangard Soft“ е изработен от качествена матрачна дамаска обработена с лавандула, която осигурява нежно усещане при допир с тялото и спокоен сън. Важен елемент е вложената по цялата странична страна на матрака „Air“ лента. Тя осигурява правилната циркулация на въздух, а от там и добрата вентилация на ядрото. Изработва се с цип на „П“ за по-лесно обслужване, като може да се сваля и пере във пералня на ниска температура. Допълнителният вложен първичен калъф, осигурява вторична защита от навлизането на акари . Когато сваляте основният калъф за обслужване, вътрешността на матрака остава защитена от замърсявания.

bez-prujini

Без пружини

slalqem-zip

Калъф с цип

bez-akari

Акарна защита

dvulicev

Двулицев

levender

Вложена Лавандула