0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Двулицев матрак Kobitex – „Ocean Fantasy“

589 лв.1.433 лв.

Височина : 24см.

Гаранция : 10 години

Произход : България

 

Код: Няма Категория:

Kobitex „Ocean Fantasy


Вероятно на почти всеки от Вас , се е случвало да си вземе матрак и няколко дни след това, да има чувството, че не е удовлетворен напълно от усещането. Поради тази причина , ние от „Kobitex“ решихме да създадем един неповторим продукт, който да може да се напасва спрямо Вашите желания. Представяме Ви нашето бижу „Ocean Fantasy„. В този модел са заложени, най-висок клас материали, като е използвана една малко по-различна концепция. Структурата на матрака е съставена от три индивидуални, но пакетирани задно слоя.
Първият слой е плътна ортопедична основа, която допринася за стабилната опора. Вторият слой е изработен от иновативна еластична пяна , чрез която постигаме луксозно меко усещане. Третия слой съдържа термоактивна мемори пяна, която се грижи за правилната позиция на извивките на тялото Ви.

Kobitex „Ocean Fantasy“ , Ви дава възможност да пренареждате трите слоя, като преминавате през общо 6 усещания, до намиране на зоната Ви на комфорт. Желателно е да се ползва върху подматрачна рамка за да няма осезаема промяна в усещането. Важно е да знаете, че поставен върху твърда основа матрака има по – твърдо усещане, а когато е върху по – мека (лемелна рамка) запазва характеристиките
си. Трябва да се има в предвид, че тези показатели са на база средно телесно тегло около 80кг.


Калъфи
Калъфът на „Ocean Fantasy“ е специално обработен с екстракт от Algua Spirulina – морски витамини с антибактериални свойства. Дамаската е прошита с „Mirawave“ термоизолационен материал за регулиране на температурата на тялото. Природната сила на морските витамини в текстила ALGUA® Спирулина е биофункционален и висококачествен текстил със спирулинови водорасли. Натурален екстракт от водорасли е капсулиран в микрокапсули, които при обработката посредством нано- техологии се прикрепя към фибрите на текстила. Допира на тялото върху материята добринася за спукването на микрокапсулите и освобождава молекулите на Спирулина.
Този ефект дава 7 – 8 часа естествена тонус релаксация по време на сън. Допълнително вложения първичен калъф, осигуряват вторична защита от навлизането на акари . Когато сваляте основният калъф за обслужване , слоевете на матрака остават защитени от замърсявания.

bez-prujini

Без пружини

slalqem-zip

Калъф с цип

ortho

Ортопедичен

prane

Обслужване

bez-akari

Акарна защита