0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Двулицев матрак Kobitex – „Stone“

381 лв.950 лв.

Височина : 20см.

Гаранция : 3 години

Произход : България

 

Код: Няма Категория:

Kobitex „Stone“

е съставен от плътно ортопедично ядро. При този тип ядра преобладава засилен твърд характер, а високата плътност гарантира стабилна и надеждна основа, предпазваща от деформации. Изключително подходящ за хора с проблеми в гръбнака и кръста, при които е необходимо да спят на ортопедична(по- твърда) основа. Матрака предлага избор за Нашите клиенти, като от едната страна има вложена 3см.
мемори пяна, която придава допълнителен комфорт и съвсем леко омекотяване, като по никакъв начин не нарушава ортопедичният характер на основа. В случай, че чистата ортопедична основа от едната страна е прекалено твърда, винаги може да се обърне матрака от другата страна , където мемори пяната да внесе съвсем деликатна мекота.

Важно е да знаете, че матрака поставен върху твърда основа има по – твърдо усещане, а когато е върху по – мека (лемелна рамка) запазва характеристиките си. Трябва да се има в предвид, че тези показатели са на база средно телесно тегло около 80кг.

Калъфи

Калъфът на Kobitex „Stone“ е изработен от фин, дишащ плат „Bamboo” (с бамбукови нишки и естествени абсорбиращи, антибактериални и хипоалергенни качества). Дишащите свойства на този плат, осигуряват постоянната циркулация на въздуха през вътрешността. Това освен, че възпрепятства нощното изпотяване, не позволява задържането на влага и развитието на микроорганизми в ядрото. Калъфа е изработен с
цип на „П“ за по-лесно обслужване. Допълнителният вложен първичен калъф, осигурява вторична защита от навлизането на акари. При свалянето на основният калъф за обслужване , вътрешността на матрака остава защитена от замърсявания.

bez-prujini

Без пружини

slalqem-zip

Калъф с цип

bamboo

Бамбукови нишки

dvulicev

Двулицев

ortho

Ортопедична основа

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, ул. Отец Паисий 75

Понеделник – Петък  – 9:00 –  18:30

Обедна почивка – 13:00 – 14:00

Всеки ден поръчки по тел. от 9:00 до 20:00ч.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност