0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Budget“

22 лв.

 

 

Приложения:

  • Опаковане и пакетаж на детайли
  • Декоративни цели
  • Тапицерски детайли без натиск
  • Филтриращи елементи
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Budget“

„Kobi Budget“ е дунапрен от ниска плътност, подходящ за временни решения, при които няма особено или никакво натоварване. Обикновено намира приложение за опаковане при транспортиране на различни материали. Дунапрен „Kobi Budget“, може да се използва при тапициране на мека мебел, върху която няма пряко постоянно натоварване, като например таблите на леглата. Поради факта, че е доста рехав, при малки дебелини може да се използва за изработката на филтри. Подходящ е за изработка на топ-матраци или матраци, които се ползват временно или доста рядко, като например някоя вила, за която намирате време едва един -два пъти в месеца. Дебелина от 8см е напълно достатъчна за топ-матрак. При дебелини от 12-15см, се получава матрак със средно-твърдо усещане при хора със средно телосложение 80кг. Трябва да се има в предвид, че при повдигане на дебелината се засилва твърдостта на материала.

 

Усещането  има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва, както и основата върху която ще се слага. Ако имате колебания  за това каква точно дебелина да избере, не се колебайте да се свържете с нас. Благодарение на нашите познания за материалите заедно, ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор. Ние сме едни от малкото фирми, които имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

 

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда – дъски или дървена плоскост, то твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички материали. При твърди основи тип „цяла плоча“  задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте   материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо, ще доведе до разрушаване и разпад на материала. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Контакта с индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !