0879 31 22 24

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – Kobi 23

21лв.

 

 

Приложения:

  • Топ -матраци с дебелина 8см с балансирано усещане
  • Изработка на възглавници и облегалки
  • Декоративни цели
  • Средно твърди матраци до 15см
  • Твърди матраци от 20см нагоре
  • Основи за легла
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристика на дунaпрен „Kobi 23“

дунапрен от ниска  ,към средна плътност, подходящ за изработка на детайли с лека натовареност. Добър вариант е за подлагане , като основа при повдигане на матраци и корекция на тяхната височина. Широко приложени намира при изработката на кучешки легла и всякакви подобни детайли. Може да се ползва и като топ-матрак, като подходяща дебелина е 8см. Добре се справя с компенсирането на дефекти по -стария матрак , като изскочили пружини  или леки хлътвания. Като усещане при дебелина от 8см , ще бъде балансирано, т.е няма да е нито твърд , нито мек при хора със средно телосложение 80кг.  Подходящ е за изработка на средно твърди матраци до 15см, след тази дебелина твърдостта се покачва осезаемо. Добри отзиви имаме от ползването му директно на земята , при палатковите лагери , като предпочитаната дебелина е 8- 10см.Подходящ е за сезонно ползване , но в никакъв случай на активно постоянно натоварване, например за седалищни части в заведенията и ресторантите. Това би довело до по-бързото му и трайно деформиране.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Малко или много познаваме материалите доста добре и заедно , ще успеем да ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми , който наистина имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад на материала.Тези материали са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0879 31 22 24

тел: 0879 15 00 80

email: office@kobitex.eu

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !