0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Standart“

24 лв.

 

 

Приложения:

  • Топ -матраци с дебелина 8см с балансирано усещане
  • Изработка на възглавници и облегалки
  • Декоративни цели
  • Средно твърди матраци до 15см
  • Твърди матраци от 20см нагоре
  • Основи за легла
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристика на дунaпрен „Kobi Standart“

дунапрен от ниска  ,към средна плътност, подходящ за изработка на детайли с лека натовареност. Добър вариант е за подлагане , като основа при повдигане на матраци и корекция на тяхната височина. Широко приложени намира при изработката на кучешки легла и всякакви подобни детайли. Може да се ползва и като топ-матрак, като подходяща дебелина е 8см. Добре се справя с компенсирането на дефекти по -стария матрак , като изскочили пружини  или леки хлътвания. Като усещане при дебелина от 8см , ще бъде балансирано, т.е няма да е нито твърд , нито мек при хора със средно телосложение 80кг.  Подходящ е за изработка на средно твърди матраци до 15см, след тази дебелина твърдостта се покачва осезаемо. Добри отзиви имаме от ползването му директно на земята , при палатковите лагери , като предпочитаната дебелина е 8- 10см.Подходящ е за сезонно ползване , но в никакъв случай на активно постоянно натоварване, например за седалищни части в заведенията и ресторантите. Това би довело до по-бързото му и трайно деформиране.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Малко или много познаваме материалите доста добре и заедно , ще успеем да ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми , който наистина имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад на материала.Тези материали са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !