0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Standart“

24 лв.

 

 

Приложения:

  • Топ -матраци с дебелина 8см с балансирано усещане
  • Изработка на възглавници и облегалки
  • Декоративни цели
  • Средно твърди матраци до 15см
  • Твърди матраци от 20см нагоре
  • Основи за легла
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристика на дунaпрен „Kobi Standart“

дунапрен от ниска – към средна плътност, подходящ за изработка на детайли с лека натовареност. Добър вариант е за полагане като основа, при повдигане на матраци и корекция на тяхната височина. Широко приложение намира при изработката на кучешки легла и всякакви подобни детайли. Може да се ползва и като топ-матрак, като подходяща дебелина е 8см. Добре се справя с компенсирането на дефекти на стария матрак, като излезли пружини  или леки хлътвания. Като усещане при дебелина от 8см , ще бъде балансирано, т.е няма да е нито твърд, нито мек при хора със средно телосложение 80кг.  Подходящ е за изработка на средно твърди матраци до 15см, след тази дебелина твърдостта се покачва осезаемо. Добри отзиви имаме от ползването му директно на земята , при палатковите лагери , като предпочитаната дебелина е 8- 10см. Подходящ е за сезонно ползване, но в никакъв случай не активно постоянно натоварване, като например за седалищни части в заведения и ресторанти. Това би довело до по-бързото му и трайно деформиране.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва, както и основата върху, която ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере, не се колебайте да се свържете с нас. Бихме казали, че от опита си, познаваме материалите доста добре и заедно ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми, които имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея, това е характерно за всички видове материали. При твърди основи тип- цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо, ще доведе до разрушаване и разпад на материала. Материалите са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан, като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !