0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Normal“

27 лв.

 

 

Приложения:

 

  • средно балансирани топ-матраци 8см
  • изработка на седалки
  • изработка на облегалки
  • средно твърди матраци до 15см
  • тапицерска дейност
  • елементи за холна мебелировка
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Normal“

Дунапрен „Kobi Normal“, е материал от среден клас, при него всичко е балансирано при оптимална дебелина. За разлика от ниските класове, тук вече има значително по-голяма плътност, която оказва влияние при ползването на детайлите от този дунапрен. Този продукт е предпочитан от тапицерите, поради сравнително ниската си цена , която все пак покрива едно доста добро качество на материала. „Kobi Normal“ e чудесно решение за топ-матрак при дебелина от 8см. Той ще има средно усещане, нито твърдо, нито меко. Ще се справи чудесно с корекцията на проблеми от типа на излезли пружени или получилите се вдлъбнати на старият матрак. В общи линии, ако сега не му е времето за смяна на нов матрак, чрез този материал спокойно може да удължите живота на старият матрак, до като го замените с нов. При дебелина до около 15см , можете да получите матрак със средно усещане, при положение, че е сложен върху мека основа /подматрачна рамка/ и средно тегло на човека, от който ще се ползва да е средно 80кг.  Слагането върху твърда основа / на земята , върху дъски, MDF плоча/ осезаемо, ще допринесе за по- твърдо усещане. При ползване от по-тежки хора /120- 150кг/, е желателно височината да се повдигне до 20см.

Материала е подходящ за изработка на седалки и облегалки за градинска мебел. Ако имате интересна концепция от палети, за седалищните части е препоръчително и напълно достатъчно дебелина от 10- 13см. За облегалките, може да изберете дебелина от 6-8см, която е подходяща за осигуряване на комфорт. Материала е подходящ за леко натоварване, като при постоянна експлоатация има приблизителна надеждност до около 2-3 години.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва, както и основата върху, която ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере, не се колебайте да се свържете с нас. От опита, който имаме в сферата, познаваме материалите доста добре и заедно, ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме една от малкото фирми, които имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда (дъски или дървена плоскост), твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички видове материали. При твърди основи тип цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо ще доведе до разрушаване и разпад на продукта. Тези материали са създадени изцяло от високо- иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането им под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !