0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Normal“

26 лв.

 

 

Приложения:

 

  • средно балансирани топ-матраци 8см
  • изработка на седалки
  • изработка на облегалки
  • средно твърди матраци до 15см
  • тапицерска дейност
  • елементи за холна мебелировка
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Normal“

Дунапрен „Kobi Normal“, е материал от среден клас, при него всичко е балансирано при оптимална дебелина. За разлика от ниските класове , тук вече има значително по-голяма плътност, която оказва влияние при ползването на детайлите от този дунапрен.  Този продукт е предпочитан от тапицерите , поради сравнително ниската си цена , която все пак покрива едно доста добро качество на материала. „Kobi Normal“ e чудесно решение за топ-матрак при дебелина от 8см. Той , ще има средно усещане , нито твърдо , нито меко. Ще се справи , чудесно с корекцията на проблеми от типа на изскочилите пружени или получилите се вдлъбнати на старият матрак. В общи линии, ако сега не му е времето за смяна на нов матрак, чрез този материал спокойно може да ъдължите живота на стария матрак , до като замените с нов. При дебелина до около 15см , можете да получите матрак със средно усещане, при положение , че е сложен върху мека основа /подматрачна рамка/ и средно тегло на ползвателя средно 80кг.  Слагането върху твърда основа / на земята , върху дъски, MDF плоча/ осезаемо , ще втвърди усещането му. При ползване от по-тежки хора /120- 150кг/, е желателно височината да се повдигне до 20см.

Материала е подходящ за изработка седалки и облегалки за градинска мебел. Ако имате интересна концепция от палети, за седалищните части е препоръчително и напълно достатъчно дебелина от 10- 13см. За облегалките , може да изберете дебелина от 6-8см, която е подходяща за осигуряване на комфорт. Материала е подходящ за леко натоварване, като при постоянна експлоатация има приблизителна надеждност до около 2-3 години.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Малко или много познаваме материалите доста добре и заедно , ще успеем да ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми , който наистина имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад на материала.Тези материали са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !