0879 31 22 24

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – Kobi 25

23лв.

 

 

Приложения:

 

  • средно балансирани топ-матраци 8см
  • изработка на седалки
  • изработка на облегалки
  • средно твърди матраци до 15см
  • тапицерска дейност
  • елементи за холна мебелировка
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi 25“

Дунапрен Kobi 25, е материал от среден клас, при него всичко е балансирано при оптимална дебелина. За разлика от ниските класове , тук вече има значително по-голяма плътност, която оказва влияние при ползването на детайлите от този дунапрен.  Този продукт е предпочитан от тапицерите , поради сравнително ниската си цена , която все пак покрива едно доста добро качество на материала.  Kobi 25 e чудесно решение за топ-матрак при дебелина от 8см. Той , ще има средно усещане , нито твърдо , нито меко. Ще се справи , чудесно с корекцията на проблеми от типа на изскочилите пружени или получилите се вдлъбнати на старият матрак. В общи линии, ако сега не му е времето за смяна на нов матрак, чрез този материал спокойно може да ъдължите живота на стария матрак , до като замените с нов. При дебелина до около 15см , можете да получите матрак със средно усещане, при положение , че е сложен върху мека основа /подматрачна рамка/ и средно тегло на ползвателя средно 80кг.  Слагането върху твърда основа / на земята , върху дъски, MDF плоча/ осезаемо , ще втвърди усещането му. При ползване от по-тежки хора /120- 150кг/, е желателно височината да се повдигне до 20см.

Материала е подходящ за изработка седалки и облегалки за градинска мебел. Ако имате интересна концепция от палети, за седалищните части е препоръчително и напълно достатъчно дебелина от 10- 13см. За облегалките , може да изберете дебелина от 6-8см, която е подходяща за осигуряване на комфорт. Материала е подходящ за леко натоварване, като при постоянна експлоатация има приблизителна надеждност до около 2-3 години.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Малко или много познаваме материалите доста добре и заедно , ще успеем да ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми , който наистина имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад на материала.Тези материали са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0879 31 22 24

тел: 0879 15 00 80

email: office@kobitex.eu

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !