0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Soft“

33 лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на меки и средно меки матраци при дебелина 15-18см
  • Изработка на топери за омекотяване при дебелина 8см.
  • Изработка на седалищни части с меко усещане
  • Изработка на меки облегалки
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Soft“

Дунапрен „Kobi Soft“ е омекотен дунапрен от среден към висок клас, характеризиращ се със сравнително висока плътност. Подходящ е за изработка на средно меки матраци между 15-18см, при средно тегло на човек от 80кг. Ако имате нужда от седалищни възглавници с меко усещане, спокойно може да се доверите на този материал при височина 13-15см. За меки облегалки  дебелина от 6-7 см. е напълно достатъчна. Едно от многото приложения на този материал е при изработката на меки топ-матраци, като оптимална дебелина е 8см. Омекотяването на твърди матраци, никога не е било толкова лесно, просто се доверете на „Kobi Soft“.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва , както и основата върху, която ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере, не се колебайте да се свържете с нас. От дългогодишният си опит, който имаме в сферата, заедно ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми, които имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда дъска или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички видове материали. При твърди основи тип цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте, материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо, ще доведе до разрушаване и разпад на материала. Тези материали са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !