0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Soft“

31 лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на меки и средно меки матраци при дебелина 15-18см
  • Изработка на топери за омекотяване при дебелина 8см.
  • Изработка на седалищни части с меко усещане
  • Изработка на меки облегалки
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Soft“

Дунапрен „Kobi Soft“ е омекотен дунапрен от среден към висок клас, характеризиращ се със сравнително висока плътност. Подходящ е за изработка на средно меки матраци между 15-18см , при средно тегло на човек от 80кг. Ако имате нужда от седалищни въглавнициу с  потапящо меко усещане, спокойно може да се доверите на този материал при височина 13-15см. За меки облегалки , дебелина от 6-7 см е напълно достатъчна. Едно от многото приложения на този материал  е при изработката на меки топ-матраци , като оптимална дебелина е 8см. Омекотяването на твърди матраци , никога не е било толкова лесно, просто се доверете на „Kobi Soft“.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Малко или много познаваме материалите доста добре и заедно , ще успеем да ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. Не бихме искали да прозвучи помпозно, но сме едни от малкото фирми , който наистина имат тясно насочена дейност в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад на материала.Тези материали са създадени изцяло от високо иновативни продукти на водна основа на водещи производители на полиуретан като BAYER. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !