0879 31 22 24

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – Kobi 3040

34лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на твърди ортопедични матраци
  • Изработка на твърди топ-матраци
  • Изолационни подложки при малко дебелина
  • Шумо и звуко изолация
  • Възглавници с твърди качества
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi 3040“

Дунапрен Kobi 3040 е материал от средна към висока плътност със завишени твърди /ортопедични / качества. Ортопедичния дунапрен е често срещано изискване при хората със ставни проблеми. След консултация с лекар, често се налага лекуваният да лежи върху твърда основа. Точно тук ортопедичният дунапрен Kobi 3040 намира широко приложение.  След дълго ползване , някой матраци започват да омекват повече от необходимото и стават неудобни в следствие на пропадане. Изработката на топ-матрак от 8см от този материал, ще свърши чудесна работа за корекция на този проблем. Поставянето на топ-матрак от дунапрен Kobi 3040, върху меки матраци , осезаемо ще втвърди усещането. Подходящ е за изработка на възглавници на канапета или холни гарнитури, так където се изисква по стегнато усещане.

При изработка на твърд /ортопедичен/ матрак дебелина между 12-16см е напълно достатъчна. Добра комбинация е 15см Kobi 3040 с  добавката на мемори пяна от 5см. Получава се матрак с ортопедични свойства с леко анатомично усещане от мемори пяната в горният слай на матрака. Освен за омекотяване мемори пяната върши чудесна работа за уплътняване на гърба, прешлените и кухите пространства при извиване на тялото на човек. Основата от 15-16см , държи тялото в изправена и равна форма, което е част от изискванията при проблеми от ортопедичен характер.

Сравнително високата плътност го прави доста издръжлив на натиск и деформации във времето. Материала доста добре се справя при постоянна и честа употреба , както и при активно натоварване . При продължително използване и в зависимост от някой условия , спокойно може да издържи до 5 години и отгоре, без да има трайно деформиране.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали че познаваме материалите доста добре. Именно поради това,  заедно , ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем , че ние сме, една от малкото фирми , които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф . То този начин , Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0879 31 22 24

тел: 0879 15 00 80

email: office@kobitex.eu

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !