0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Hard“

34 лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на твърди ортопедични матраци
  • Изработка на твърди топ-матраци
  • Изолационни подложки при малко дебелина
  • Шумо и звуко изолация
  • Възглавници с твърди качества
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Hard“

Дунапрен „Kobi Hard“ е материал от средна към висока плътност със завишени твърди /ортопедични/ качества. Ортопедичният дунапрен е често срещано изискване при хората със ставни проблеми. След консултация с лекар, често се налага лекуваният да лежи върху твърда основа. Точно тук ортопедичният дунапрен „Kobi Hard“ намира широко приложение. След дълго ползване, някои матраци започват да омекват повече от необходимото и стават неудобни в следствие на пропадане. Изработката на топ-матрак от 8см от този материал, ще свърши чудесна работа за корекция на този проблем. Поставянето на топ-матрак от дунапрен „Kobi Hard“ върху меки матраци, осезаемо ще допринесе за твърдо усещане. Подходящ е за изработка на възглавници на канапета или холни гарнитури, там където се изисква по-стегнато усещане.

При изработка на твърд /ортопедичен/ матрак дебелина между 12-16см е напълно достатъчна. Добра комбинация е 15см „Kobi Hard“с добавката на мемори пяна от 5см. Получава се матрак с ортопедични свойства с леко анатомично усещане от мемори пяната в горният слай на матрака. Освен за омекотяване, мемори пяната върши чудесна работа за уплътняване на гърба, прешлените и кухите пространства при извивките на тялото на човек. Основата от 15-16см, държи тялото в изправена и равна форма, което е част от изискванията при проблеми от ортопедичен характер.

Сравнително високата плътност го прави доста издръжлив на натиск и деформации във времето. Материала, доста добре се справя при постоянна и честа употреба, както и при активно натоварване. При продължително използване и в зависимост от някои условия, спокойно може да издържи до 5 години и отгоре, без да има трайно деформиране.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва , както и основата, върху която ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да изберете, не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали, че познаваме материалите доста добре. Именно поради това, заедно ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем, че ние сме една от малкото фирми, които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички вдове материали. При твърди основи тип цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте, материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо, ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф. По този начин, Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !