0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Hard“

32 лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на твърди ортопедични матраци
  • Изработка на твърди топ-матраци
  • Изолационни подложки при малко дебелина
  • Шумо и звуко изолация
  • Възглавници с твърди качества
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Hard“

Дунапрен „Kobi Hard“ е материал от средна към висока плътност със завишени твърди /ортопедични / качества. Ортопедичния дунапрен е често срещано изискване при хората със ставни проблеми. След консултация с лекар, често се налага лекуваният да лежи върху твърда основа. Точно тук ортопедичният дунапрен „Kobi Hard“ намира широко приложение.  След дълго ползване , някой матраци започват да омекват повече от необходимото и стават неудобни в следствие на пропадане. Изработката на топ-матрак от 8см от този материал, ще свърши чудесна работа за корекция на този проблем. Поставянето на топ-матрак от дунапрен „Kobi Hard“ , върху меки матраци , осезаемо ще втвърди усещането. Подходящ е за изработка на възглавници на канапета или холни гарнитури, так където се изисква по стегнато усещане.

При изработка на твърд /ортопедичен/ матрак дебелина между 12-16см е напълно достатъчна. Добра комбинация е 15см „Kobi Hard“с  добавката на мемори пяна от 5см. Получава се матрак с ортопедични свойства с леко анатомично усещане от мемори пяната в горният слай на матрака. Освен за омекотяване мемори пяната върши чудесна работа за уплътняване на гърба, прешлените и кухите пространства при извиване на тялото на човек. Основата от 15-16см , държи тялото в изправена и равна форма, което е част от изискванията при проблеми от ортопедичен характер.

Сравнително високата плътност го прави доста издръжлив на натиск и деформации във времето. Материала доста добре се справя при постоянна и честа употреба , както и при активно натоварване . При продължително използване и в зависимост от някой условия , спокойно може да издържи до 5 години и отгоре, без да има трайно деформиране.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали че познаваме материалите доста добре. Именно поради това,  заедно , ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем , че ние сме, една от малкото фирми , които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф . То този начин , Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !