0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Дунапрен – „Kobi Anatomic“

35 лв.

 

 

Приложения:

  • Балансирани матраци
  • Балансирани топ-матраци
  • Облегалки и седалки в интериора
  • Елементи , при които има постоянно натоварване
  • Звуко и шумо изолация
  • Автотапицерия
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристики на дунапрен „Kobi Anatomic“

Дунапрен „Kobi Anatomic“, е материал с балансирано усещане и завишена плътност. Това го прави един от предпочитаните матирали от нашите клиенти, поради дългосрочната му издръжливост. Доста заведения се довериха именно на този дунапрен за изработка на възглавниците за седалищните части. Материала доста добре се справя с поемането на ежедневните натоварвания от този характер, без да има деформация в неговата сърцевина.  Вероятно ще се допитате от къде знаем, че е така? Продължителната обратна връзка с нашите клиенти и по следващите след време подобни поръчки ни дават нужната информация, която се добавя към нашият актив от опит и знания. По този начин, ние можем да даваме адекватни и точни съвети.

Матраците, нещо от което всеки се нуждае за да има пълноценен сън. Тук именно идва и мястото на „Kobi Anatomic“, материала дава чудесна възможност за изработка на балансирано ядро при дебелина от 15-18см. Добавката от 5-6см мемори пяна, прави пълният лукс напълно достижим. Комфорта от двата материала е доста голяма и задължително трябва да се опита! Подобни комбинации са 16/4см , 17/5см, 18/5см, 18/6см, всичките те дават балансирано средно усещане при хора със средно тегло около 80кг. Често нашите клиенти, които нямат особена представа върху какъв матрак искат да спят, твърд или мек, се спират на този вариант.

Ако имате нужда от комфортен топ-матрак с балансирана мекота, спокойно може да се доверите на „Kobi Anatomic“ при дебелина от 8см. Поради високата си плътност той може трайно да се навива и прибира за дълъг период от време без да има деформации по ядрото. Предпочитан материал е при изработката на седалищни части за холни гарнитури при дебелина 12-15см. Тази дебелина предоставя плавна балансирана мекота, когато са поставени върху твърда основа. Ако възстановявате или реставрирате стари столове, Ви препоръчваме да използвате този материал за претапициране на седалищните части. Плътността му позволява дългосрочно ползване без смачкване и деформация.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва, както и основата върху, която ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да изберете, не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали, че познаваме материалите доста добре. Именно поради това,  заедно ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем, че ние сме една от малкото фирми, които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички  видове материали. При твърди основи тип цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте, материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф. По този начин, Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа. Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан, като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

 

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

Поръчки се приемат всеки ден

от 9:00 – 21:00ч.

 

Следвайте ни !