0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Пяна – Kobi Elastic 32

38 лв.

 

 

Приложения:

  • Меки и средно  меки матраци
  • Топ-матраци за омекотяване
  • Изработка на възглавници и облегалки с меко усещане
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристика на еластична пяна „Kobi Elastic 32“

Еластична пяна , Kobi Elastic 32 има мека еластичност. Плътността и е голяма , което я приравнява към високият клас материали подходящ за дългосрочна и надеждна експлоатация. Като усещане има същият , еластичен характер , както Kobi Eklastic 35,  само че в пъти по-мек. Пяната е подходяща за изработка на меки матраци или средно меки при хора с тегло около 50кг. При по тежките хора се усеща чувствителна мекота и потапяне при натиск. Комбинацията с мемори пяна, я прави чудесен избор за хора обичащи луксозното меко обгръщане. Добри съчетания са 15/5см, 16/5см, 18/5см, 20/5-6см,  за получаване на комфортно мек матрак.  Намира приложение за изработка на меки топ-матраци , където е необходимо добро  омекотяване. При тези случай дебелина от 8см , би била достатъчна , при използването му от човек със средно тегло 80кг. Имате нужда от меки възглавници или облегалки ? Спокойно , можете да се доверите на Kobi Elastic32,  материала , ще ви даде нужната еластичност и мекота от която имате нужда.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали че познаваме материалите доста добре. Именно поради това , ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем , че ние сме, една от малкото фирми , които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф . То този начин , Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !