0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Пяна – Kobi Elastic 32

41 лв.

 

 

Приложения:

  • Меки и средно  меки матраци
  • Топ-матраци за омекотяване
  • Изработка на възглавници и облегалки с меко усещане
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристика на еластична пяна „Kobi Elastic 32“

Еластична пянa, „Kobi Elastic 32“ има мека еластичност. Плътността и е голяма, което я приравнява към високият клас материали, подходящ за дългосрочна и надеждна експлоатация. Като усещане има същият, еластичен характер, както „Kobi Eklastic 35“ само, че в пъти по-мек. Пяната е подходяща за изработка на меки матраци или средно-меки при хора с тегло около 50 кг. При по-тежките хора се усеща чувствителна мекота и потапяне при натиск. Комбинацията с мемори пяна я прави чудесен избор за хора, обичащи луксозното меко обгръщане. Добри съчетания са 15/5 см., 16/5 см., 18/5 см., 20/5-6 см. за получаване на комфортно мек матрак. Намира приложение за изработката на меки топ-матраци, където е необходимо добро омекотяване. При тези случаи дебелина от 8 см., би била достатъчна, при използването му от човек със средно тегло 80 кг. Имате нужда от меки възглавници или облегалки? Спокойно, можете да се доверите на „Kobi Elastic 32“,  материала, ще Ви даде нужната еластичност и мекота от, която имате нужда.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва, както и основата върху която, ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере, не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали, че познаваме материалите доста добре. Именно поради това, ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем, че ние сме една от малкото фирми, които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички видове материали. При твърди основи тип цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте материалите на пряка слънчева светлина за продължителен период от време. Това неминуемо, ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф. По този начин, Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа. Нашите суровини се доставят от едни от водещите производители на полиуретан, като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !