0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Пяна – Kobi Elastic 35

42 лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на средно твърди луксозни матраци
  • Изработка на топ-матраци
  • Изработка на въглавници и облегалки
  • Изработка на детайли и форми изикващи еластичен характер
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на еластична пяна „Kobi Elastic 35“

Еластична пяна Kobi Elastic 35, е полиуретан с малко по различна структура спрямо дунапрен. Материала се характеризира с това , че има еластично и малко по-пореста структура . Това е важно за неговото обдишване на микро ниво, а неговата еластичност спомога за спряване с по тежки натоварвания. Основното му предназначение е за изработка на луксозни матраци със средно и средно твърдо усещане. Може да се използва при изработката на едноядрени матраци само от Kobi 35.  Разбира се комбинацията с  Kobi 50 мемори пяна , допълва луксозносто усещане за мекота и комфорт. Някой може би , ще попита с какво се резличава от усещането на дунапрен? Най простото обяснение е , многобройно навити натегнати пружинки, сложени една до друга. Когато седите върху ядро от 20см и се задрусате, ще усетите една завишена еластичност която , ще ви поема и издига нагоре. Именно това „пружиниране“  и жилавост на пяната я прави различна , като усещане. За някой наши клиенти,  усещането е много приятно и държат ядрата на матраците им да са от тази пяна, но за други не е така. Всичко е въпрос на вкус, а най-добре е да се пробва на място в нашият шоурум.

Пяната е подходяща за изработка на еластични меки топ-матраци. Ако имате изявени прожлеми на вапият матрак, еластината пяна Kobi Elastic 35 , ще се справи неминуемо с тях, като освен това , ще ви подсигури необходимият комфорт. Обикновено предпочитаната дебелина е 8см

Често намира приложение при смяната на възгглавниците на меката мебел, тъй като част от нашите клиентио търсят точно това усещане, меко потъващо и еластично. Обикновено дебелината варира 12-15см , но тя все пак зависи от вашата конструкция.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали че познаваме материалите доста добре. Именно поради това,  заедно , ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем , че ние сме, една от малкото фирми , които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф . То този начин , Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !