0879 31 22 24

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Пяна – Kobi Elastic 35

47лв.

 

 

Приложения:

  • Изработка на средно твърди луксозни матраци
  • Изработка на топ-матраци
  • Изработка на въглавници и облегалки
  • Изработка на детайли и форми изикващи еластичен характер
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристики на еластична пяна „Kobi Elastic 35“

Еластична пяна Kobi Elastic 35, е полиуретан с малко по различна структура спрямо дунапрен. Материала се характеризира с това , че има еластично и малко по-пореста структура . Това е важно за неговото обдишване на микро ниво, а неговата еластичност спомога за спряване с по тежки натоварвания. Основното му предназначение е за изработка на луксозни матраци със средно и средно твърдо усещане. Може да се използва при изработката на едноядрени матраци само от Kobi 35.  Разбира се комбинацията с  Kobi 50 мемори пяна , допълва луксозносто усещане за мекота и комфорт. Някой може би , ще попита с какво се резличава от усещането на дунапрен? Най простото обяснение е , многобройно навити натегнати пружинки, сложени една до друга. Когато седите върху ядро от 20см и се задрусате, ще усетите една завишена еластичност която , ще ви поема и издига нагоре. Именно това „пружиниране“  и жилавост на пяната я прави различна , като усещане. За някой наши клиенти,  усещането е много приятно и държат ядрата на матраците им да са от тази пяна, но за други не е така. Всичко е въпрос на вкус, а най-добре е да се пробва на място в нашият шоурум.

Пяната е подходяща за изработка на еластични меки топ-матраци. Ако имате изявени прожлеми на вапият матрак, еластината пяна Kobi Elastic 35 , ще се справи неминуемо с тях, като освен това , ще ви подсигури необходимият комфорт. Обикновено предпочитаната дебелина е 8см

Често намира приложение при смяната на възгглавниците на меката мебел, тъй като част от нашите клиентио търсят точно това усещане, меко потъващо и еластично. Обикновено дебелината варира 12-15см , но тя все пак зависи от вашата конструкция.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали че познаваме материалите доста добре. Именно поради това,  заедно , ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем , че ние сме, една от малкото фирми , които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф . То този начин , Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само влезли клиенти, които са поръчали този продукт, могат да оставят отзив.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0879 31 22 24

тел: 0879 15 00 80

email: office@kobitex.eu

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !