0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Калъф “ Бамбу“

79 лв.

Ширина
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

С калъф „Бамбу“ от серията на Kobitex, ще се събуждате отпочинали и готови за предизвикателствата на новия ден. Меката и нежна матрачна дамаска има приятен, отпускащ ефект върху тялото. Поради порестата структура, въздухът не се задържа и именно тази конструкция на влакната затруднява появата и развитието на акари и микроорганизми. Материята представлява мек и дишащ текстил с съдържание на памук и обогатен с бамбукови влакна, които притежават естествени анти-бактериални, абсорбиращи и терморегулиращи свойства.

С калъф „Бамбу“  получаваш комфорт, който спомага за освобождава напрежението в мускулатурата. Двустранната, капитонирана прошивка от другата страна е изцяло от полиестерни влакна, които допълнително спомагат за добрата циркулация на въздуха и допълнителна мекота.

Заменете старият калъф на вашият матрак, като си подарите едно релаксиращо и освежаващо пътуване в страната на сънищата с калъфа на Kobitex „Бамбу“

Полезна информация:

Калъф „Бамбу“ е изработен с цип на буквата „П“. По този начин свалянето и обслужването става много по-лесно. В циповата лента са вложени две машинки, като по този начин калъфа е двойно подсигурен. Може да се пере в нормална пералня на температура до 30 градуса. Не се препоръчва принудително машинно изсушаване.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.