0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Kobitex мемори пяна – Kobi 50

46 лв.

 

 

Приложения:

  • подобряване на комфорта при спане
  • при болки в кръста и гърба
  • за омекотяване на твърди матраци
  • за топери от 4,5 и 6см
  • за въглавници
Ширина
Дължина
Дебелина
Категория:

Описание

Висококачествена немска мемори пяна Kobi 50

Kobi 50 е висококачествена мемори пяна с завишена плътност за по -дългосрочна експлоатация .Тя иновативен материал,който сужи за омекотяване , уплътняване и доставяне на допълнителен комфорт. Мемори пяната е интересен материал, тъй като е термозависим и омеква при по висока температура. Тази нейна особеност спомага за доброто адаптиране към човешката структура. Резултата е правилно и плътно обвиване извивките на тялото, като по този начин се предотвратяват междини, предполагащи изкривявания и дискомфорт. Когато пяната стой на по-ниска температура , тя втвърдява свойте усещания. Често някой , хора използват примера „твърда , като гьон“ и са напълно прави. Под 10 градуса, тя губи свойте еластични и разтеглива качества , като става даже трудно да се развие , ако например е била свита на ролка. Това обикновено се случва зимата, когато се транспортира на по-ниски температури. При тези ситуации, тя въобще не е в размерите които е поръчана , като разликата е осезаема . Това не трябва да буди , никакво притеснение, тъй като необходимо няколко часа темпериране на стайна температура  /23-28градуса/ , при което нейните свойства се възвръщат в пълен капацитет.

Нашите препоръки

Немска мемори пяна - Kobitex
Иновативен продукт предназначен за мекота и комфорт.

Може спокойно да заложите на 5см дебелина за доставяне на мекота и комфорт, при хора със средно телосложение /~80kg/. За. малко по-засилено усещане , може да изберете дебелина от 6см. Ако желаете съвсем леко омекотяване , дебелина от 3-4см, ще ви бъде напълно достатъчна. Важно е мемори пяната да се слага върху повърхности или матраци, които нямат проблеми, като изскочили пружини , вдлъбнатини и др. , защото е възможно макар и туширано, те са предадат през нея , като усещане.  Мемоири пяната, е материал , който подправя комфорта, например при твърди матраци. Тя не служи за компенсация на дефекти, за тази цел можете да погледнете нашите топ-матраци.

Винаги държим на обратната връзка и поради тази причина , можем да кажем , че мемори пяната играе важна роля в решаване на ставни проблеми. Доста наши клиенти с болки в прешлените и гърба , казват че след ползване на мемори пяната , те значително намаляват и облекчават положението на болния. Все пак , винаги след предприемането на подобна крачка е важно да се проведе консултация с лекар.

Kobitex- Мемори пяна
Мемори пяната е подходяща за терапия на хора имащи проблеми с опорно двигателната структура

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !