0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Топ матрак Kobitex – „Hard“

133 лв.316 лв.

Височина : 8см.

Гаранция : 2 години

Произход : България

 

Код: Няма Категория:

Описание

Търсите мек матрак, но каквото и да пробвате все ви се струва твърдо. Ние от Kobitex имаме решение на вашият проблем с матрака „Avangard Soft“. Ядрото е изработено от изцяло иновативна мека еластична пяна.  Това е нов продукт с променение показатели, като те са насочени към по-добра еластичност, мекота и издръжливост във времето. Някой от клиентите ни го определят , като „облачно усещане“ , прецизна мекота , която са търсели винаги. Подходящ е за хора с ниско тегло , поради факта , че би преминал към средно усещане имайки в предвид натиска който му се оказва. Желателно да се ползва върху подматрачна рамка за да няма осезаема промяна в усещането. За да може матрака е да максимално ефективен, се уверете ,че подматрачната рамка е напълно изправна и няма омекнали средни ламели!

Важно е да знаете, че твърдата основа втвърдява леко усещането, също така  да се има в предвид, че тези показатели са на база средно телесно тегло около 80кг.

Калъфи


Калъфът на Kobitex „Avangard Soft“ е изработен от матрачна дамаска обработена с лавандула, която осигурява нежно усещане при допир с тялото и спокоен сън. Важен елемент е положената по цялата странична страна на матрака „Air“ лента. Тя осигурява правилно и регулирано обдишване на ядрото, което е един голям плюс особено при помещение с завишена влажност.
Изработва с цип на „П“ за по-лесно обслужване, като може да се сваля и пере във пералня на ниска температура.

Допълнителният вложен първичен калъф, осигурява вторична защита от навлизането на акари . Когато сваляте основният калъф за обслужване , вътрешността на матрака остава защитена от замърсявания.

bez-prujini

Без пружини

slalqem-zip

Калъф с цип

bez-akari

Акарна защита

dvulicev

Двулицев

levender

Вложена Лавандула