0887 22 12 25

0879 15 00 80

Дунапрен – „Kobi Ultra Hard“

36 лв.

 

 

Приложения:

  • Матраци със завишен ортопедичен твърд характер
  • Топ- матраци със завишен ортопедичен твърд характер
  • Възглавници и облегалки за холна мебел
  • Автомобилна тапицерия
  • Звуко и шумо изолация
  • Изработка на детайли подложени на активно натоварване
Ширина:
Дължина:
Дебелина:
Категория:

Описание

Характеристика на дунапрен „Kobi Ultra Hard“

Дунапрен „Kobi Ultra Hard“, е материал с висока плътност и твърдост.  Характеризира се с висока износоустойчивост по време на експлоатация, както и трудна деформация следствие на нея. Много добър избор за изработка на твърди стабилни възглавници за холна гарнитура. Въпреки, че когато сядаме центрираме тежестта в една точка, при дебелина от 15 см. се наблюдава минимално пропадане. Дунапренa е подходящ за изработка и на твърди /ортопедични/ матраци при оптимална дебелина 10-12см. и средно телосложение около 80кг. За корекция на дефекти на стари матраци, може да се използва дебелина от 5см. Ако имате нужда от по-твърд топ матрак и особено при по-тежки хора, може да изберете дебелина от 8см. При този материал, също може да добавите мемори пяна. Резултата, ще бъде матрак с твърди качества, с леко омекотяване и уплътняване от мемори пяната.

Подходящи комбинации матраци са 13/3см., 14/4см., 15/5см, 18/5см., 20/5-6см., те все пак зависят от това върху, каква основа ще се слагат, каква е дълбочината на леглото, както и какво е теглото на човека, който ще го ползва.

При топ-матраците, комбинацията с мемори пянa може да бъде 3/3см., 4/3см., 4/4см., като те пак ще зависят, върху какъв матрак ще се слагат, както и какво е теглото на човека, който ще го ползва.

Дунапрен „Kobi Ultra Hard“ намира приложение и в автомобилната тапицерия, като често се използва за подмяна на пълнежа на седалките. Засилената твърдост и високата плътност правят материала високоустойчив и подходящ за тази дейност.

Усещането на материала има пряка зависимост от телосложението на човека, който ще го ползва, както и основата върху, която ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да изберете, не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали, че познаваме материалите доста добре. Именно поради това, заедно ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за Вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да докажем, че ние сме една от малкото фирми, които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея, това се касае за всички материали. При твърди основи тип цяла плоча, задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте, материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф. По този начин, Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа. Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали, тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Шоурум

гр.София, ул Отец Паисии 75

Работно време:

Понеделник до Четвъртък 

10:00ч.- 16:00ч.

Обедна почивка

13:00ч. – 14:00ч.

 

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

email: office.kobitex@gmail.com

Поръчки се приемат по телефон  всеки ден!

от 10:00ч.- 20:00ч.

 

 

Следвайте ни !