0887 22 12 25

0879 15 00 80

Дунапрен – „Kobi Ultra Hard“

37 лв.

 

 

Приложения:

  • Матраци със завишен ортопедичен твърд характер
  • Топ- матраци със завишен ортопедичен твърд характер
  • Възглавници и облегалки за холна мебел
  • Автомобилна тапицерия
  • Звуко и шумо изолация
  • Изработка на детайли подложени на активно натоварване
Ширина
Дължина
Дебелина дунапрен
Категория:

Описание

Характеристика на дунапрен „Kobi Ultra Hard“

Дунапрен „Kobi Ultra Hard“ , е материал с висока плътност и твърдост.  Характеризира се с висока износоустойчивост по време на експлоатация, както и трудна деформация следствие на нея. Много добър избор за изработка на твърди стабилни възглавници за холна гарнитура. Въпреки , че когато сядаме центрираме тежестта е една точка, при дебелина от 15 см се наблюдава минимално пропадане. Дунапренa е подходящ за изработка и на твърди /ортопедични/ матраци при оптимална дебелина 10-12см и средно телосложение около 80кг.  За корекция на дефекти на стари матраци, може да се използва дебелина от 5см. Ако имате нужда от по-твърд топ матрак и особено при по-тежки хора , може да изберете дебелина от 8см. При този материал , също може да добави мемори пяна. Резултата , ще бъде матрак с твърди качество и леко омекотяване и уплътняване от мемори пяната.

Подходящи комбинации матраци са 13/3см , 14/4см, 15/5см, 18/5см, 20/5-6см, те все пак зависят от това върху, каква основа , ще се слагат, каква е дълбочината на леглото , както и какво е теглото на човека , който , ще ги ползва.

При топ-матраците, комбинацията с мемори пянa може да бъде, 3/3см , 4/3см, 4/4см, като те пак , ще зависят върху , какъв матрак , ще се слагат, както и какво е теглото на човека , който , ще ги ползва.

Дунапрен „Kobi Ultra Hard“ намира приложение и в автомобилната тапицерия, като често се използва за подмяна на пълнежа на седалките. Засилената твърдост и високата плътност правят материала високоустойчив и подходящ за тази дейност.

Усещането на има пряка зависимост от телосложението на човека , който , ще го ползва , както и основата , върху която , ще се слага. Ако имате колебания, за това каква точно дебелина да избере , не се колебайте да се свържете с нас. Имайки в предвид дългогодишният ни опит, бихме казали че познаваме материалите доста добре. Именно поради това,  заедно , ще успеем да Ви помогнем да направите възможно най-добрият избор за вас. След щателно проучване и анализи, успяхме да се докажем , че ние сме, една от малкото фирми , които наистина имат ясен поглед в тази сфера, чрез което успяваме да даваме полезни и качествени съвети на нашите клиенти.

Важен фактор, който трябва да се има в предвид е основата върху, която ще се слага. Ако тя е твърда, дъски или дървена плоскост, твърдото усещане ще се засили една идея и това се касае за всички материали. При твърди основи тип, цяла плоча , задължително трябва да се направят отвори за обдишване на материала и предотвратяването на мухъл. Това е особено важно, при помещения със завишена влажност. Никога не поставяйте , материалите на пряка слънчева светлина продължителен период от време. Това неминуемо , ще доведе до разрушаване и разпад. Препоръчително е той винаги да бъде обвит поне в първичен калъф . То този начин , Вие ще съхраните материала и ще го предпазите от замърсявания. Тези продукти са създадени изцяло от високо иновативни суровини и разпенването им се получава при водна основа.  Нашите суровини се доставят от едни от водещи производители на полиуретан като BAYER и BASF. Основно са предназначени за спални и битови  цели в мебелната индустрия. Не трябва да се подлагат под въздействието на агресивни материали , тъй като това би довело до техният разпад. Подлагането под въздействието на индустриални масла, би довело до същият резултат.

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0887 22 12 25

тел: 0879 15 00 80

email: office.kobitex@gmail.com

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !