0887 22 12 25

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Изработка на матраци за каравани и кемпери

матраци . топ-матраци . топери . облегалки . седалищни части . калъфи

Kobitex-matrak-za-karavana

Матракът, като част от почивката​

Всички обичаме летните почивки, планината, морето плажовете къмпингите. Наред с това е  приятната компания, детския смях , топлите летни нощи. Всичко е една чудесна идилия за, която мечтаем през хубавите летни месеци.  Но, наред с всички хубави места, изобилията от красоти, хубави емоции, качествената почивка се нуждае и от хубав сън. Той несъмнено е свързан с комфортен и удобен матрак. Ние , като част караванският колектив , знаем , че не всички каравани са снабдени с удобни матраци. За съжаление една част от тях са в много лошо състояние и несъмнено би било редно да се заменят. Не бива да се право компромис с това , защо то наистина в важна съставна от това да си прекараме отпочинали една чудесна почивка. 

С годините натрупахме опит в изработката на матраци  за каравани и кемпери, като за това се посъветвахме с експерти в областта. Взехме и приложихме съветите , като вследствие от това се получиха безупречни резултати. Многобройните положителни, обратни връзки ни дават основание да твърдим , че наистина сме се усъвършенствали в това да правим качествени и добри матраци за всяка една карава или кемпер.

С какво можем да ви бъдем полезни?

Освен със съвети, на практика можем да ви помогнем с това да си направите нов матрак за вашата каравана или кемпер. Изработваме матраци по точен размер, както и  матраци, които имат неправилна форма. Тук решението е направата на шаблон , на старият матрак с взимане на точните контури и извивки. Ако самият матрак , го няма може да наложите върху мястото на полагане , като старателно взимате извивките и точните размери. Най-добър шаблон се получава от твърд кадастрон или картон. По-сръчните взимат точните прави размери , като изрязват шаблон само на извитите части. По-този начин размерите на шаблона стават значително по-малки. След тази процедура , шаблона трябва да достигне до нас , по начин удобен за клиента, от там насетне започва процедурата по изработка на матрака.

 

Какво трябва да знаем за да изработим вашият матрак?

Като за начало , трябва да знаем , каква дебелина искате да има матрака . Може да бъде стандартната , като на старият матрак или да промените към по-голяма или по-малка.  Трябва да се обърне внимание на мястото за поставяне , дали има долно пространство или се слага на равна повърхност. В общи линии , трябва да се гледа височина , която да ви е удобна при сядане и ставане. Хубаво е да изберете , каква твърдост да има матрака. Обикновено са три вида , меки/анатомични/ , средни/балансирани/ и твърди/ортопедични/. Важно е да знаем телосложението на хората , които ще го ползват. Това е важен критерии , защото всеки материал реагира с различно усещане , спрямо натиска който поема. Основата върху която ще се слага , също е важен елемент. Твърдата основа леко втвърдява материалите поради невъзможността от подаване. При някой конструкции има вложена подматрачна рамка, това се приема за мека основа. При не ламелите подават и усещането на материала не се променя. Не на последно място е важно да се знае от колко слоя искате да бъде. Вариант е да се изработи еднослоен, това е класически матрак за каравана. Разбира се има възможност и от съчетаване на повече от един слой, като по този начин се осигурява  значително по-комфортно усещане. Обикновено масовата комбинация е ядро/основа от даден материал в съчетание с слой мемори пяна. Тук също е желателно да се обърнете към нас , за да можем да ви дадем съвет относно подобни съотношение за постигане на максимален комфорт.

Освен матраците

При най матраци за каравани или кемпери , няма видими или крайно фрапиращи деформации. Но по една или друга причина те създават дискомфорт, било то от завишена твърдост или прекомерна мекота. Ако не желаете за замените матрака , може просто да туширате положението с изработката на един топер от мемори пяна или топ-матрак, който да ви предложи, омекотяване, втвърдяване или компенсиране на неравности в зависимост от , това какво искате да постигнете , като ефект. При някои  кемпери и карани спалнята се формира от няколко части. Всички знаем за неудобните междини и процепи,  които се получават. Тук идва намесата  на топ-матрака , който решава този проблем.

 

Интериор - възглавници , облегалки и други детайли

Неизбежно при взимането на каравана или кемпер втора употреба, е твърде срещано меките интериорни детайли да имат проблеми. При нас може да  изработим всички възглавници във вашата каравана или кемпер. Това се налага , ако вече има трайни деформации , които предизвикват дискомфорт при ползване. Разбира се нужни са ни точни размери или шаблони при необходимост , ако има заобляния. Ако дамаските на вашите възглавници са износени или просто искате да ги обновите, можем да ви предложим нови калъфи от матрачни дамаски с различни цветове и десени, както и висококачествена изкуствена кожа. При всякакви въпроси може да ни потърсите на посочените телефони и през формата за запитване.

 

 

Галерия

*Безплатна доставка!
kobitex-dostavka

При поръчки над 299лв.

Oтзиви

Share on facebook
Facebook
магазин Kobitex

Как да поръчам?

за консултация и поръчка:

  • тел/viber: 0879 15 00 80
  • тел/viber: 0887 22 12 25

Поръчки се приемат всеки ден

от 9:00 – 21:00ч.

 

Следвайте ни !