0879 31 22 24

0879 15 00 80             e-mail : office.kobitex@gmail.com

Изработка на матраци за камиони

С какво можем да ви бъдем полезни при избора и изработката на матрак за камион?

Kobitex Ltd, разширява своята продуктова гама, като предлага изработка на матраци за камиони за почти всички видове марки. Основните решения за двулицеви , като матраците могат да се направят еднослойни или да се добави втори слай , като мемори пяна.

Всичките матраци се изработват с калъфи , като има различни варианти в зависимост от ценовата граница, Същото се касае и за подпора на сърцевини, там също има разнообразен клас материали. В общо линии, можем да направим матрака според вашите нормативи за цена и качество.

Разбира се по-скъпите материали използвани в матраците за камиони имат много по-дълъг живот и осигуряват по-добър комфорт на ползване. Важно е да се обърне внимание на тази факт, имайки в предвид , че шофьорите прекарват една голяма част върху тях. Предлагат се и варианти с мебелни дамаски, където има избор на цветова гама.

За да може максимално добре да се направи матрак за камион, и да отговаря на очакванията е необходимо да се знаят някой особености.  Такива за например са телосложението на човека , който ще го ползва. Усещането , което желае да има , а именно меко, средно или твърдо. Дали има ограничения във височината , при някой камиони самата конструкция не позволява матрака да бъде висок.

Какво ни е нужно още ?

За да направим максимално точен размера са ни нужни старите размери на матрака или размерите на мястото , където ще се поставя. Ако са точни размери могат да ни се предоставят по-телефона или по електронен път с някаква елементарна скица.

Съществуват варианти на матраци за камиони, при който има различни извивки. При този случай , трябва да се предостави шаблон от твърда хартия, картон , мушама или каквото имате по-ръка. Слагате старият матрак отгоре и с маркер очертавате старателно извивките. След , което шаблона трябва да пристигне при нас . Ако сте от гр.София , може  на място в магазина ни. В другите случай може да се използва куриерска фирма, като предварително уточним детайлите за изпращане. 

Ние основно изработваме двулицеви матраци, без пружини. Кабината на камиона трябва да има основа или конструкция , където да се сложи матрака. В някои случаи, когато има само метална констрикция , ние можем да изработим еднолицев матрак за камион.

Това озназава , че в матрака вграждаме усилена дървена рамка, чрез която той , ще се захване за металната конструкция , която има в кабината. Тук също можем да изработваме конкретни размери, като се придържаме към доспустимите граници за това.

Галерия матраци за камиони

Share on facebook
Facebook
магазин Kobitex

Шоурум

гр.София, бул. Хр. Ботев 129

Пон. – Петък – 9:00 –  18:30

Събота – 9:00 – 14:00

Неделя – поръчки по тел.

Контакти

тел: 0879 31 22 24

тел: 0879 15 00 80

email: office@kobitex.eu

Информация

Платформа за ОPC

Общи условия

Декларация за поверителност

Следвайте ни !